Format:220x285mm

Average pages per100

Circulation12.000

Publishing frequency6 issues per year

Subscription595 SEK

International subscriptionOn application

Retail price per copy115 SEK

Visit website

Editor-in-chiefDavid Elmfeldt

Joined EISA in 2015

Published byWhite Balance AB

AddressFotosidan Magasin, White Balance AB, c/o Mainloop, Stora Nygatan 5, 111 27 Stockholm

Phone+46 70 6345819

Email:david.elmfeldt@eisa.eu

Fotosidan Magasin started in 2008 by the photo community Fotosidan.se in co-operation with IDG, International Data Group.

Fotosidan Magasin is mainly aimed at active photo enthusiasts and professional photographers with tests, educational articles, inspirational images and interview and much more. Our writers are all professional photographers and widely considered experts in their fields.

RSS Editor’s Choice

  • Fotosidan Magasin 2/2023 24th March 2023
    Vi försöker hela tiden utveckla oss och våra produkter för att ligga i framkant och bjuda på det bästa. Sen ett par år har vi haft matt papper i Fotosidan Magasin för att det ger en väldigt fint karaktär. Baksidan har varit att mörka bilder inte alltid kommit till sin rätt. Men nu har vi […]
  • Tillfälligt stängt 24th March 2023
    Barnen ville såklart hitta på saker, men under pandemin blev ju det tråkiga svaret ofta att det inte gick på grund av smittospridning och att favoritställena var tillfälligt stängda. En märklig tid. Som fotograf ville jag dokumentera detta på något sätt, så jag började ringa runt.
  • Nytt analoglabb med hyrplatser 23rd March 2023
    Alldeles intill Södra station på Södermalm i Stockholm har fotograferna Albin Biblom och Carl Hjelte byggt klart ett välutrustat mörkrum i sin arbetslokal. Nu hyr de ut mörkrummet till fotografer som behöver tillfällig labbplats.